Monday, January 31, 2011

Tähtpäev

Palju õnne mulle - tänasega kukub esimene kuu, ja puhtsüdamlikult võin kinnitada, et see möödus ilma patustamata :))

6 comments:

  1. Palju palju õnne!! Nii tore, et leidsin Sinu blogi, kuna mina just täna 31.01.2011 lõpetasin suitsetamise. Kuna mina blogistiilis kirjutada ei oska,siis tegin ise pereklubi foorumisse mahajätmise teema. Katsun ka õigel teel püsida. Kindlasti hoian end sinu blogiga kursis ja ehk commentite kaudu ka vahel abi :)))

    ReplyDelete
  2. Palju õnne! Sinu kehas ei ole enam haisugi nikotiinist. Seega võid vabalt hingata - sa ei ole enam sõltlane. Kui sul mingigi raskus tekib, siis võid kindel olla, et see ei ole nikotiinist, vaid sa oled unustanud, kui väga sa ei tahtnud olla suitsetaja. Samuti ära lollita end kunagi arvates, et sa võid ühe mahvi/suitsu teha.. lihtsalt seltskonna mõttes või uudishimust, et mis see suitsetamine nii väga oli. See ei ole võimalik, kui sa seda teed, oled sa peagi seal, kus alustasid.

    Veel kord palju õnne! Loodame, et sinu blogi annab paljudele julgust katsetada.

    Henry
    www.allencarr.ee

    ReplyDelete
  3. Tänud õnnesoovide eest :) ja nõuannete eest ka - ma olen ka ise sellest mõelnud, et kui ma ükskord nii kiiresti õnge jäin, siis ei tasu teist korda jamama hakata...
    Ja mul on heameel kui inimesed mu blogist enda jaoks miskit toredat või toetavat leiavad :)))

    ReplyDelete
  4. palju õnne, maris :)
    ma annan kunagi su blogi lugeda oma kuttidele, et neil ei tekikski tahtmist pläru ette panna. ära nad proovivad selle kindlasti, a et lõksu ei jääks ... tubli oled!

    ReplyDelete
  5. Kas ma tohiks su blogilingi ka FB "Loobunsuitsust" lehele lisada?
    See on lihtsalt nii super ja vajab inimesteni jõudmist!

    ReplyDelete